Rainforest Alliance

Wie zit er achter uw chocolade?

The Frog Blog Nederland

Heeft u zich ooit afgevraagd waar de chocolade vandaan komt in uw reep of ijsje? Het zijn mensen als Adrien Koffi Kouadio uit Ivoorkust, die de cacao verbouwen  voor onze lekkernijen. Afgelopen zomer reisde Stephen Girasuolo van de Rainforest Alliance samen met drie Britse filmmakers naar Ivoorkust om zijn verhaal te filmen. Ze ontmoetten een man die gepassioneerd is over zijn werk en zijn land, een belangrijke rol speelt in zijn dorp, dol is op zijn gezin en gek is op voetbal. Vandaag op de Frog Blog delen wij graag zijn verhaal met u.  

Stephen Girasuolo vertelt verder over het maken van de film:
“Onze SUV wist elke keer de gaten in de weg te omzeilen, die ons op een reis van 7 uur leidt langs allerlei checkpoints en gewapende militairen, van  hoofdstad Abidjan naar het kleine dorpje Paul Kru. Ik had geen idee wat ik moest verwachten op mijn eerste trip…

View original post 521 woorden meer

Laat een Reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s