Rainforest Alliance

Je bent uitgenodigd voor onze Twitter Party!

Op 22 april zitten de experts van Rainforest Alliance klaar om live al je vragen via Twitter over klimaatverandering, duurzaam bosbeheer en en verantwoord toerisme te beantwoorden. Doe mee aan onze Twitter Party!!

twitter-earthday-party

Op 22 april is het Dag van de Aarde (Earth Day). De afgelopen weken hebben via twitter al feitjes over de aarde gedeeld met de wereld via #EarthDayTeachIn. Op de Dag van de Aarde zitten onze experts klaar van 16:00 tot 16:30 uur voor al je vragen en opmerkingen over klimaatverandering, duurzaam toerisme en bosbeheer. Wil je wat delen of vragen gebruik dan #RAEarthDay. De voertaal is Engels, omdat je je ideeën deelt met twitteraars wereldwijd.

Onze experts zijn:

Jeff Hayward, Directeur van het Klimaatprogramma van de Rainforest Alliance. Jeff doet mee aan de conversatie over Dag van de Aarde en klimaatverandering. Tijdens de Twitter Party kun je je vragen aan hem stellen op @JoeClimate, met gebruik van de #RAEarthDay hashtag.

Christine Korol, Associate Manager van Bosbeheer van de Rainforest Alliance. Christine deelt graag haar expertise en ervaringen met je over verantwoord bosbeheer. Tweet haar op @ChristineKorol en vergeet niet de #RAEarthDay hashtag te gebruiken.

Ronald Sanabria, Vice President Duurzaam Toerisme van de Rainforest Alliance. Hij zit klaar om te chatten en vragen te beantwoorden hoe je ‘groener’ kunt reizen en legt je graag uit tussen ‘groen’, ‘eco’ en ‘duurzaam’ toerisme. Tweet je vragen en opmerkingen aan hem op @RnfrstAll_Latin en nogmaals, en zet er #RAEarthDay bij.

Laat een Reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s