Biodiversiteit

9 manieren hoe wij wilde dieren helpen

Om World Wildlife Day te vieren vragen we graag aandacht voor de inspanningen van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen, bossen en toerisme bedrijven om zeldzame en bedreigde diersoorten te beschermen tegen de vernietiging van hun habitat, stroperij en andere bedreigingen.

Vandaag is een dag om aandacht te vragen voor een toekomst waarin mens en wildleven in harmonie kunnen samenleven, precies de visie die wij als Rainforest Alliance hebben. We vieren dan ook graag vandaag de waarde van wilde flora en fauna.

Urgent werk
Door hun manier van werken controleren Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen, bosbouwbedrijven en toerisme-ondernemers populaties wilde dieren op hun land en nemen ze stappen om hen te beschermen, zoals door het herstel van natuurgebieden om lokale soorten in stand te houden. Dit werk is urgent, aangezien ontbossing door illegale houtkap, uitbreiding van landbouw en roekeloos toerisme het voortbestaan van grote apen, olifanten, vogels en andere dieren ernstig bedreigt.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

 

 

 

Laat een Reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s