Rainforest Alliance

Ontdek de wereldwijde impact van ons werk

Wil je precies weten waar de Rainforest Alliance werkt in de wereld? Ooit jezelf afgevraagd hoeveel boerderijen nu eigenlijk gecertificeerd zijn? Wil je meer weten over wat we nu precies doen in ons werk op het gebied van landbouw, educatie, CO2, bosbouw of toerisme? 

Nou, dat kan in één oogopslag met onze nieuwe interactieve wereldwijde impact kaart. Je kunt hiermee het bereik en de diepte van ons werk zien op een wereldschaal, tot op het niveau van de individuele boerderij. Ontdek nuttige feitjes en cijfers over hectaren gecertificeerd land tot het aantal mensen die direct voordeel hebben van ons werk.

Klik op de kaart hieronder en ontdek de impacts die ons werk wereldwijd heeft op het milieu en de levens van lokale gemeenschappen.

impacts-map-copy

impacts-graphics-copy

Ons werk wordt gedreven door het inzicht dat de gezondheid van het land onlosmakelijk verbonden is met het welzijn van de mensen die ervan afhankelijk zijn voor hun levensonderhoud.

Samenwerken met boeren en bosbouwers
We werken daarom samen met boeren, bosbouwers, toeristische ondernemers, bedrijven en overheden om ’s werelds meest kwetsbare en belangrijke ecosystemen te behouden, terwijl we daarmee tegelijkertijd de economische gezondheid van lokale gemeenschappen stimuleren op lange termijn.

We hebben echter nog steeds een lange weg te gaan voordat onze wereld echt duurzaam is. Met uw hulp kunnen we het doen. Lees meer hoe.

Laat een Reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s