Rainforest Alliance

Rainforest Alliance partner van de Guardian Sustainable Business Awards

De Rainforest Alliance is officieel benoemd tot Charity Partner van de Guardian Sustainable Business Awards. Die worden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt.

image-ftf

Al sinds een paar maanden hebben we een succesvolle samenwerking lopen met de Guardian op hun website. We zijn dan ook absoluut vereerd met om als liefdadigheidspartner bij de prijsuitreiking betrokken te zijn.

Met een breed scala van categorieën erkennen de awards duurzaamheidsinspanningen op allerlei terreinen. Naast liefdadigheidspartner van de awards, zijn we ook sponsor van de Sustainable Business Leader of the Year award, waarop door de lezers zal worden gestemd.

Sustainable Business Awards
Meer en meer bedrijven zetten zich in om duurzame praktijken te ontwikkelen en uit te voeren. Het is dan ook alleen maar goed dat ze worden erkend voor hun inspanning. De uitreiking van de Guardian Sustainable Business Awards is dan ook elk jaar weer een voorbeeld van mensen en projecten, die bedrijven helpen uitblinken op het gebied van people, planet en profit.

Wij vinden eigenlijk dat alle bedrijven, met wie wij samenwerken en ons groene kikkertje dragen, van de daken zouden moeten schreeuwen wat voor geweldig werk ze doen om te zorgen voor een betere toekomst voor mensen en milieu. Wij helpen graag met dat schreeuwen op onze social media.

Video
Meer informatie over de awards in deze korte film. Tot 15 februari staat de Guardian open voor nominaties voor bedrijven, die een maatschappelijke rol spelen in het Verenigd Koninkrijk. In april kondigt de krant de winnaars aan.

Volg de kikker, gemaakt in samenwerking met The Guardian.

 

 

 

Laat een Reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s