Rainforest Alliance

6 Tips voor een Groener Halloween

De meest griezelige avond van het jaar staat weer voor de deur. Dus hierbij 6 Tips voor een duurzaam en griezelig Halloween.

d3s_6984

  1. Snoep of je leven! Geef de geesten en spoken aan de deur chocolade met ons groene kikkertje erop. Die is gemaakt met cacao van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen, die bij hun productie oog hebben voor de gezondheid van hun land, de bossen en het dierenleven op en rond hun boerderijen en voor het welzijn van hun arbeiders en hun gemeenschappen.Kijk hier waar je chocolade met ons kikkertje kunt kopen.
  2. Van hangende vleermuizen tot pompoenen van papier-mâché. Maak de meest enge Halloweenversieringen met karton en papier die het FSC (Forest Stewardship Council) keurmerk draagt. FSC gecertificeerde producten helpen mee de biodiversiteit te beschermen en steunen lokale gemeenschappen.
  3. Leer je eigen kleine spookjes en griezels waar hun chocoladesnoep dat ze hebben opgehaald vandaan komt. Leer ze bijvoorbeeld het verhaal kennen van Romel, de jongen in Ecuador die opgroeit op een cacaoboerderij. Of kijk eens naar onze slideshow.
  4. Bespaar geld en help het milieu. Maak liever zelf een Halloween-kostuum dan er eentje maken. Als je goed rondkijkt in de kasten thuis vind je meer dan je denkt om een mooi eng Halloween kostuum in elkaar te flansen. Pak bijvoorbeeld een oud shirt en een oude broek, knip het kapot, smeer het onder met ketchup en wat modder en voilá, je hebt je perfect zombiekostuum.
  5. Heb je zelf een Halloween-feestje thuis? Maak enge maar lekkere hapjes met Rainforest Alliance gecertificeerde ingredienten. Download onze bosvriendelijke recepten daarvoor.
  6. Laat zien hoe jij je Halloween viert. Deel het met ons via #GreenHalloween op @RnfrstAll_NL.

One thought on “6 Tips voor een Groener Halloween

  1. Pingback: Wat is Halloween…zonder chocola? | The Frog Blog Nederland

Laat een Reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s