Film/Rainforest Alliance

1, 2, 3…Volg het kikkertje

Heb je ooit last van dat knagende gevoel dat er meer is wat je kunt doen om onze aarde te helpen beschermen? Alleen je weet niet wat? Voordat je iets gaat ondernemen kijk dan eerst eens naar deze hilarische Webby Award winnende video die Max Joseph en Aaron Weber maakten voor de Rainforest Alliance. Dan wordt het je duidelijk dat je niet per se naar het andere eind van de wereld hoeft te gaan om het regenwoud te redden (het is zelfs veiliger als je het niet doet…).

Deze succesvolle video plaatsen we nog maar eens omdat deze week in de Engelstalige landen de campagne Follow The Frog start, waarbij we tien maanden lang samenwerken met The Guardian, een van ‘s werelds belangrijkste nieuwsorganisaties.

En hou de Frog Blog in de gaten want volgende week lanceren we de nieuwe Follow The Frog video!

 

Laat een Reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s