Duurzaamheid/WK Voetbal

WK: Hoe doen de laatste achtste finalisten het met duurzaamheid?

Vanavond mag Argentinië aantreden tegen Zwitserland, terwijl de Amerikanen een zware dobber zullen krijgen tegen de getalenteerde ploeg van onze zuiderburen. Wie gaat er door naar de kwartfinales? Maar hoe de laatste vier achtste finalisten het, als het gaat om duurzaamheid?

Argentinië heeft in ieder geval de meeste bossen. De VS heeft de meeste zoogdieren, maar doet het verder niet zo goed op dat vlak omdat ze veruit de meeste bedreigde planten- en dierensoorten heeft. Opvallend verder is dat België, met een vijfde van het land aan bos, meer zoogdieren heeft dan Zwitserland. Ook komt het land als beste uit de bus als het gaat om bedreigde soorten.

world-cup-league-table-4-copy

Laat een Reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s