Landbouw

De Rainforest Alliance wenst u een fijn Pasen!

Komend weekend vieren we Pasen. En als er één lekkernij is dat bij dit feest hoort is dat chocola. Hier bij de Frog Blog vonden wij het dan ook toepasselijk om vandaag op Goede Vrijdag een blog te plaatsen in het teken van Pasen en chocola. Klik op de afbeelding hieronder en leer meer chocoladefeitjes.

Of lees enkele van onze eerdere blogs over de oorsprong van de meest geliefde lekkernij in ons land over waar onze chocola eigenlijk vandaan komt of kijk hier bij 25 dingen die je nog niet wist over chocola.

cocoa-copy

Loopt het water al in je mond? Kijk dan op Shop The Frog waar je chocolade kunt vinden met het Rainforest Alliance keurmerk. Door het eten van deze chocolade help je cacaoboeren wereldwijd met hun duurzame productie, het beschermen van biodiversiteit en het zorgen voor een beter bestaan voor hunzelf, hun families en de lokale gemeenschappen

Laat een Reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s