Rainforest Alliance

Rainforest Alliance doet mee voor Non-profit Video Awards

1393608712-2203De Rainforest Alliance video ‘The man behind your chocolate’ dingt mee als finalist naar de DoGooder Nonprofit Video Awards 2014. Afgelopen zomer reisde Stephen Girasuolo van de Rainforest Alliance samen met drie Britse filmmakers naar Ivoorkust om het verhaal te filmen van cacaoboer Adrien Koffi Kouadio. Dat leverde deze bijzondere film op.

Het zijn mensen als Adrien die achter de chocolade zitten die we dagelijks genieten. De video laat het beeld zien van een man die gepassioneerd is over zijn werk en zijn land, een belangrijke rol speelt in zijn dorp, dol is op zijn gezin en gek is op voetbal.

Het is de 8e editie van de DoGooder Video Awards, opgezet door See3 Communications. Met de wedstrijd wil het communicatiebedrijf video’s laten zien die belangrijke sociale en maatschappelijke onderwerpen voor het voetlicht brengen en het verhaal van ngo’s vertellen.

Stem nu op ‘The man behind your chocolate’. Klik hier.

3 thoughts on “Rainforest Alliance doet mee voor Non-profit Video Awards

  1. Pingback: De ‘man achter onze chocolade’ bezoekt Europa | The Frog Blog Nederland

  2. Pingback: Video-award voor de man achter uw chocolade | The Frog Blog Nederland

Laat een Reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s