Rainforest Alliance/Water

Reflectie op water

Terwijl milieugroepen, ontwikkelingsorganisaties en vertegenwoordigers van overheden in Stockholm met elkaar om tafel zitten voor de Wereld Water Week 2013laten wij graag hoe wij als Rainforest Alliance werken aan de bescherming van de wereldwijde watervoorraad . Zodat lokale gemeenschappen toegang hebben tot deze zo belangrijke bron van leven.

Veel van de producenten waarmee wij samenwerken wonen namelijk in delen van de wereld waar water steeds schaarser wordt. Door klimaatverandering of door onverantwoordelijk gebruik van bestaande bronnen. Ongeveer 70 procent van het wereldwijde waterverbruik vindt plaats in de landbouw. De snelle groei van de wereldbevolking maakt het niet alleen voor boeren moeilijker maar voor ons allemaal. Water is onmisbaar voor iedereen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Laat een Reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s